We use cookies to enhance user experience.


Caravamos Csapat - Janos CTO - WEBFEJLESZTŐ

Janos CTO - WEBFEJLESZTŐ

Szoftermérnökként leginkább a webfejlesztés, ami érdekel. Imádok megjavítani mindent, imádom a lakóautókat. Szeretem a szabadásgot, amit nyújt és szeretem így felfedezni a természet adta szépséges helyeket.

Ugrottam a szembe jövő lehetőségre, mikor felvetődött, hogy kijöjjünk ide a szigetre. Éppen Szicíliában nyaraltunk lakóautónkban feleségemmel és két aranyos kutyusunkkal. Utazgattunk Olaszországban és távmunkában dolgoztunk, amikor jött az ötlet, hogy jöjjünk el egészen idáig, Fuerteventurára egy nyaralás erejéig. És hogy alakult ezután? Annyit mondhatok, ez volt életem legjobb döntése!

Annyira imádtuk az itt töltött időt, hogy nem is tudnám szavakba önteni. Az időjárás mindig tökéletes, se nem túl hideg, se nem túl meleg. Egy igazi lakóautós paradicsom, a vadkempingezés lehetősége adott, megállhatsz a parton is, a tipikus vízbe lóg a lábunk az lakóautóból élmény! Mindenki kedves, rengetegen jönnek ide nyaralni, így mindenki boldog.

Mi pedig egy igazi családként dolgozunk a célért, ami nem más mintMegreformálni a lakóautózás vilgát!


Még több csapattag

CSATLAKOZZ


Hiszünk abban, hogy egy nyaraláson az Atlanti-óceán partján, közvetlen érintkezésben az anyatermészet erejével és szépségével, különösen egy szörfdeszkán, mindez egy fantasztikus társasággal, valóban egyszerűen megvalósítható. Gyere és csatlakozz küldetésünkhöz, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel, és légy közösségünk aktív tagja.

Különleges ajánlatunk

Az árak folyamatosan változnak! Talán számodra is van egy last minute ajánlatunk! Add meg email címed és küldünk számodra egy személyreszabott ajánlatot!

(FYI: telefonszámot is kérünk, mert e-mailjeink néha visszapattannak, vagy kéretlen levelek mappáiba kerülnek)