We use cookies to enhance user experience.


Caravamos Csapat - Attila ÜGYVEZETŐ-ALAPÍTÓ

Attila ÜGYVEZETŐ-ALAPÍTÓ

Így hát megvettem az első lakóautómat, és nekivágtam Magyarországról a világjárvány közepén.

Végigjártam a reklámszakmát, dolgoztam kreatív ügynökségeknél, vezettem egy multinacionális médiaügynökséget és Magyarország legnagyobb kültéri reklámcégét, töltöttem időt ügyvédként és MBA fokozatot szereztem az MIT-n.

Mindemellett a néhány évvel ezelőtti válásom volt az, ami kétségbeesett sokkban taszított engem és öt gyerekemet, de végül felnyitotta a szemem, hogy mit is kellett volna tennem életem második felében.

Hiszem, hogy barátságos, hasonló gondolkodású emberek egy kis csoportjában csodálatos ötletek indulhatnak el, különösen, ha valaki segít és igazán törődik a csapattal. Egy nyaralás, akár egy szörfös vakáció egy lakóautóban az Atlanti-óceán partjain Fuerteventurán, megfelelő kezdete lehet egy teljesen új, egészséges utazásnak. Megnyithatja a „kék elménket”, növeli kreativitásunkat, megérzésekkel tölt el, és ha működő példákkal is találkozunk, bizonyítva, hogy „ez valóban lehetséges”, megfelelő motivációt kapunk, hogy jobb irányba megváltoztassuk az életünket, és végre elkezdjünk segíteni másoknak is, amennyire csak tudunk.


Még több csapattag

CSATLAKOZZ


Hiszünk abban, hogy egy nyaraláson az Atlanti-óceán partján, közvetlen érintkezésben az anyatermészet erejével és szépségével, különösen egy szörfdeszkán, mindez egy fantasztikus társasággal, valóban egyszerűen megvalósítható. Gyere és csatlakozz küldetésünkhöz, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel, és légy közösségünk aktív tagja.

Különleges ajánlatunk

Az árak folyamatosan változnak! Talán számodra is van egy last minute ajánlatunk! Add meg email címed és küldünk számodra egy személyreszabott ajánlatot!

(FYI: telefonszámot is kérünk, mert e-mailjeink néha visszapattannak, vagy kéretlen levelek mappáiba kerülnek)