TÁBORAINK

Sorra indulnak szervezett lakóautós táboraink Fuerteventurára. Ahol egész évben nyár van, alhatunk az óceánparton, és minden nap van jó hullám valahol. Szörf, jóga, buli, kirándulások, gasztró, épp annyira szabadon, ahogy ti szeretnétek. Közösségben, barátok közt, szuper csapatban, sok-sok segítséggel. Szervezhettek akár ti magatok is egy nagyobb csapatot vagy csatlakozhattok valamelyik tematikus táborunkhoz, amiket rendszerint akár általatok is ismert arcok vezetnek.


A lakóautózást szinte mindenki szeretné kipróbálni, de sokan valamiért eddig nem vágtatok bele. Nos, a Caravamos csapat célja a kezedetktől, hogy nagyon megkönnyítse a döntéseteket. Abban hiszünk, hogy ha olyan túravezetővel utazhattok, akit ismertek – lehet ő az edzőtok, jógaoktatótok, vagy bárki, akit hitelesnek tartotok –, pláne ha még a csapatban van sok ismerős is, akkor könnyebben csatlakoztok a csoporthoz. Ha mindehhez még a rendkívül barátságos fuertei magyar kollégáink segítségét is elfogadjátok, nos talán akkor tényleg nem marad kérdés, hogy belevágjatok-e a kalandba.

Caravamos.com
Mert az a fontos, kivel utazol.

Fuerteventura

Tizenkét hónap nyári idő
Végtelen homokos partok
Lenyűgöző atlanti sziklák
Szörf minden nap

Lakóautóval Fuertén

Alvás az óceánparton
Sosincs forgalom
Mindig van parkolóhely
„B”-s jogsi elég, igen

Közösségben

Ismert vezetővel
Hasonló emberekkel
Közös programok
Új barátok, kapcsolatok

Velünk

Azonnali segítség
Kipróbált útvonalak
Dedikált, jófej kísérő
Minden készen áll

Nézd meg lakóautóinkat


A lakóautóink vadonatújak vagy maximum 1-2 éves, nagy járművek amik 4-6 személy számára kényelmesek. A lakók teljesen felszereltek, konyha, fürdő, elektromos rendszer, melegvíz és fűtés egyaránt megtalálható bennük.