We use cookies to enhance user experience.

Lakóautózz Nagy Danival és családjával a Kanári-szigeteken, Fuerteventurán


Csatlakozzatok ti is a szépen alakuló csapathoz és a tél végén gyertek el velünk a nyárba a Kanári-szigetek legvarázslatosabbjára, Fuerteventurára lakóautózni egyet.

Szerintünk alig van olyan, aki ne akarta volna már rég kipróbálni a lakóautózás szabadságát, ami azért kellemes kényelemmel is társul.

Most itt az alkalom, hogy Dani családjával és barátaival együtt legyetek mindennek részesei, egy hozzátok hasonló magyar csapatban, teljes biztonságban, minden segítséget magyar nyelven is megkapva.

És igen, B-s jogsi természetesen elegendő. Ráadásul Fuertén nincsenek dugók, alig van forgalom, mindig van parkolóhely a parton és a városokban is, tehát még a mérettel sem lehet gond.

TUDJ MEG TÖBBET ÉRDEKEL

Időpontok:
           1. 2023. február 27 - március 6   Facebook event >
           2. 2023. március 6 - március 13   Facebook event >

Szállás: full-extrás lakóautókban, 3-5 fő per lakóautó

Ellátás: egyénileg

Utazás egyénileg (Wizzair 70-80.000 / fő, változik, érdemes igykezeni)

Díja: felnőtteknek €600; gyerekeknek 12 éves korig: €400, 3 éves kor alatt: ingyenes

Surf: 5 alkalom teljes felszereléssel €220 / fő (nem kötelező)

Mert az a fontos, kivel utazol...

Készülődés, indulás, utazás és a megérkezés a világ egyik legszebb szigetére.

Nézd meg Daniék videóját a nyaralás második feléről amit nálunk töltöttek.

Lakóautó bérlés Fuerteventura

Szerintünk alig van olyan, aki ne akarta volna már rég kipróbálni a lakóautózás szabadságát, ami azért kellemes kényelemmel is társul. Most itt az alkalom, hogy Dani családjával és barátaival együtt legyetek mindennek részesei, egy hozzátok hasonló magyar csapatban, teljes biztonságban, minden segítséget magyar nyelven is megkapva. És igen, B-s jogsi természetesen elegendő. Ráadásul Fuertén nincsenek dugók, alig van forgalom, mindig van parkolóhely a parton és a városokban is, tehát még a mérettel sem lehet gond.

Lakóautó bérlés Fuerteventura

De ami a legfontosabb, Fuerteveturán egész évben koranyárias az idő, bárhol szabad parkolni és még aludni is a lakóautókban. Akár közvetlenül az óceán partján vagy a sziklákon, és ilyen nem nagyon van már máshol Európában. Daniék le is tesztelték ám nektek most októberben.

Fuerteventurát hívják Európa Hawai-ának is, és nem csak az időjárása miatt. Itt ugyanis minden nap van olyan hullám, amin bárki megtanulhat szörfözni, vagy ha komolyabban tolja valaki, annak is akad szpot mindig. A lakóautózás és a szörf kombóját, szerintünk érti mindenki. Ha eljöttök most velünk persze, nem lesz muszáj szörfözni, de azért én kipróbálnám a helyetekben. Van ám wind- és kite szörf is minden mennyiségben, szóval aki szeret kapaszkodni a deszkán, az sem fog unatkozni itt.

Maga a tábor pont annyira lesz szervezett és rugalmas, amennyire a csapat igényli. Itt alább láthattok egy olyan teljes heti programot, ami a szörfözés köré épül, de bőven jut idő egy csomó minden másra is. Nagyrészt együtt mozog majd a 4-8 kocsiból álló lakóautó karaván, de mindig lesz lehetőség leválni a csapattól és kicsit egyénileg tolni.

Minden egyes kocsi fullosan felszerelt, konyhával, wc-vel, zuhanyzóval. A legtöbb lakóautó 6 személyes, szóval 3-4 embernek nagyon kényelmes lesz. Kaptok ágyneműt, törölközőt, kempingasztalt, székeket, játékokat, sporteszközöket a partra. Tehát igazából egyetlen hátizsák elég fejenként az utazáshoz, tényleg, és úgy olcsóbb a repjegy is.

Már most vannak gyerkes családok, akik jelentkeztek, de vannak fiatal baráti társaságok is, akik már tuti jönnek. Az is lehet, hogy kettéválik majd a csapat, vagy akár az is, hogy újabb heteket nyitunk meg, ha erre szükség lesz. Az biztos, hogy a közösség fontos része a sztorinak. Akinek gyereke van, nem kell magyaráznunk, mennyit dob a hangulaton egy-egy új barát, és azt sem, hogy mekkora segítség a szülőknek, ha valaki foglalkozik a gyerkőcökkel, amíg ők pl. szörföznek egyet. A fiatalos különítmény pedig máshogy érzi majd jól magát mindeközben.

Heti program >>>

Fuerteventura összenőtt a szörfözéssel, de nektek azért nem lesz kötelező. Az ideális egy 5-alkalmas kurzuson résztvenni, de lehet majd akár kevesebbre is benevezni. Aki bejön a hullámokra, annak a sziget szerintünk legjobb oktatója mutatja majd a feladatokat. És persze jár a teljes felszerelés meg a transzfer is, ha esetleg nem ott tanyáznánk épp a lakóautókkal, ahol a hullámok várnak.

A tábor díja felnőtteknek €600, gyerekeknek 12 éves korig €400. A családok nyilván egy kocsiban utaznak majd, a többiek 3-4 fős csoportokban egy-egy lakóautóban. Mindig lesz lehetőség bevásárlásra, a kocsiban főzőcskére, parti sütögetésre, de persze mentek majd étterembe is gyanítom. Végig ott lesz veletek egy magyar kísérő, aki mindenben segít, és ha a kocsikkal adódik bármi, abban is egy magyar csapat segít majd nektek. A szörf díja 5 alkalomra €220, szerintünk ne hagyjátok ki, de ahogy gondoljátok. Gyertek, várunk titeket szeretettel!


Jelenkezz a kalandra
A tábor időpontja:

2023. február 27 - márcus 06. (még 2 szabad hely!)
2023. márcus 06 - márcus 13.

LAKÓAUTÓINK

A lakóautóink vadonatújak vagy maximum 1-2 éves, nagy járművek amik 4-6 személy számára kényelmesek. A lakók teljesen felszereltek, konyha, fürdő, elektromos rendszer, melegvíz és fűtés egyaránt megtalálható bennük.

Mindent amire csak szükséged lehet, mi bekészítünk a lakóba, úgy mint törölközők, ágyneműk, párnák, takarók, huzatok, konyhai eszközök és még kemping szék és asztal is jár hozzájuk, hogy akár egy hátizsákkal nekivághass a Fuerteventurai kalandnak.

Továbbá mindig állunk rendelkezésedre ha bármire szükséged lenne hogy a lakóautós nyaralásod gördülékeny és minden tekintetben pihentető legyen.

TUDJ MEG TÖBBET

ÚJ Bérelj lakóautót Fuerteventurán

Fiat Challenger C397 (2021)

Elsőosztályú, 5 személyes, 7,46m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventurán

Fiat Challenger C256 (2021)

Elsőosztályú, 6 személyes, 7,20m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventura

Ford Horon 95M (2022)

Elsőosztályú, 6 személyes, 7,30m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventura

Dreamer D55 UP (2022)

Elsőosztályú, 4 személyes, 5,99m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventura

Rimor Seal 5 (2022)

Elsőosztályú, 6 személyes, 7,30m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventura

Roller Team Kronos 295M (2022)

Elsőosztályú, 6 személyes, 7,30m, B jogosítvány

FUERTEVENTURA

Mennyei fehér- és aranyhomokos partszakaszok, kristálytiszta türkizkék tengeri hullámok, káprázatos arany dűnékkel, a világ legszebb naplementéi, hullámok a szörfhöz, szél a kite-ozáshoz, windszörföz, legendák, rejtélyek, csodák...

Ez mind mind Fuerteventura! A sziget Észak-Afrika nyugati partjaitól alig 100 kilométerre fekszik. Az elnevezés a spanyol „erős” (fuerte) és „vagyon, kaland, szerencse, boldogság” (ventura) szavakból áll össze. Egyesek szerint a sziget neve a „Fortunatae Insulae”-ból (Szerencsés szigetek) származtatható, ahogyan annak idején a rómaiak ismerték a Kanári-szigeteket. Fuerteventura a szigetcsoport legrégebbi tagja, körülbelül 22 millió évvel ezelőtt kezdett kiemelkedni az Atlanti óceánból. Az éghajlat miatt gyakorta az örök tavasz szigetének is szokás nevezni, ami azért inkább nyár. A klíma egész évben alkalmas időjárást kínál a tengerparti üdüléshez, a vízi- és például kerékpáros sportokhoz. Az UNESCO 2009-ben bioszféra rezervátummá nyilvánította Fuerteventura teljes területét és a partközeli vízivilágot. A természeti adottságok mellett nagyszerű szórakoztató programok is adottak a helyszínen, ínyenc éttermek, hangulatos bárok és kávézók, állatkert, fóka-, papagáj bemutatókkal és még annyi-annyi minden más!

NE MARADJ LE!

JELENTKEZEM

Különleges ajánlatunk

Az árak folyamatosan változnak! Talán számodra is van egy last minute ajánlatunk! Add meg email címed és küldünk számodra egy személyreszabott ajánlatot!