We use cookies to enhance user experience.


Fuerteventuráról

A Kanári-szigetek egy Spanyolországhoz tartozó szigetcsoport az Atlanti-óceánban, legközelebb eső szárazföld az Afrikai kontinens, Marokkótól 100 km-re nyugatra találhatóak. A nyolc fő sziget (a legnagyobbtól a legkisebbig) Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, El Hierro és La Graciosa.

Fuerteventura, a spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetek második legnagyobbika, az Atlanti-óceánban fekszik 100 km-re Afrika észak-nyugati partjaitól. Elsősorban nyaralóhelyként ismert köszönhetően fehér homokos strandjainak és az állandóan fújó szelek által hűtött, egész évben kellemesen meleg klímának. A szigetet körülölelő strandok sokaságát sziklák és védett öblök tarkítják. Népszerű a vízi sportokat űzők körében, különösen a szörfözés, a windszörfözés, a kiteszörfözés és a vízisí kedvelői találják meg itt számításukat.

Több mint 150 kilométernyi fehér homokos stranddal és türkizkék vizekkel körbevett sziget, ahol fantasztikus természeti tájakat fedezhetsz fel, és megtapasztalhatod az itt élők barátságosságát. Egy hely, ahol végtelen számú tevékenységet végezhetsz a legjobb körülmények között. Ez a paradicsom Fuerteventura, a Kanári-szigetek tengerpartja.

OLVASS TOVÁBB

Nézd meg lakóautóinkat


A lakóautóink vadonatújak vagy maximum 1-2 éves, nagy járművek amik 4-6 személy számára kényelmesek. A lakók teljesen felszereltek, konyha, fürdő, elektromos rendszer, melegvíz és fűtés egyaránt megtalálható bennük.

Különleges ajánlatunk

Az árak folyamatosan változnak! Talán számodra is van egy last minute ajánlatunk! Add meg adataidat és küldünk számodra egy személyreszabott ajánlatot.

(FYI: telefonszámot is kérünk, mert e-mailjeink néha visszapattannak, vagy kéretlen levelek mappáiba kerülnek)