We use cookies to enhance user experience.

TÚRA RÉSZLETEI

Ezt a tábort főleg a brazíl jiu-jitsuban érintett sporttársaknak és családjuknak ajánljuk. Nem edzőtábor lesz, de ahogy a csapatot ismerjük, egy-egy gurulásra sor kerül majd a parton. Viszont ettől még nem csak jitsusokat várunk erre a hétre sem, max kedvet kaptok és beálltok egy kicsit. Jöhettek családdal, gyerekekkel, párban vagy szólóban is. A lényeg a jó társaság, az aktív nyaralás, a bulik, a jó kis kajálások, és persze a lakóautózás nyújtotta szabadság élménye. Szörfözni nem kötelező, de hidd el, kár lenne kihagyni.

Caravamos Camper & Cheap Car rental

Időpont

Február 22-29, 2024

időtartam

8 nap / 7 éjszaka

Helyszín

Fuerteventura, Kanári-szigetek

Szállás

Extrán felszerelt, szinte vadonatúj lakóautókban; 3-4 fő/jármű

Utazás

Egyénileg, de szinte biztos, hogy legtöbben együtt repülünk Budapestről átszállással

TALÁLKOZÁS

Fuerteventurai reptér vagy a Caravamos bázis Corralejoban

A tábor ára

€400 / fő (szörf nélkül)
€300 / fő (14 év alatt, szörf nélkül)
Szörf-csomag: €200 / fő / hét (5 alkalom)

Szörfoktatás

Nem kötelező, de tényleg nem érdemes kihagyni. Tudásszint kezdőtől haladóig. Öt csúszás oktatóval, teljes felszereléssel.

Caravamos Camper & Cheap Car rental

A TÁBORRÓL

A brazil-jitsu és a szörf kéz a kézben jár jó ideje már Amerikában. A szörf legnagyobb sztárjai közül többen, így a sportág legismertebb arca Kelly Slater, vagy Joel Tudor és Frederick Patacchia is elhivatott jitsusok. Ugyanígy sok BJJ bajnok is imádott szörfözni egészen Rolls Gracie-ig visszamenőleg, de Rickson és Royler Gracie is pattant a hullámokra, amint lehetett. De akad még szörfös arc a jitsusok közöt bőven, így Ricardo Cachorrao, Alexandre Soca vagy Mauricio Tinghuinha is igazi hullámlovasok. Na és akkor mindez megspékelve még a lakóautózás szabadságával, amit szinte mindenki kipróbálna, de azért, ha egy hasonló beállítottságú jó kis csapattal együtt utazhattok, mégiscsak könnyebb az elhatározás. Ja, és mindezt az itthoni télből kiruccanva az örök nyár birodalmába, a Kanári-szigetkere. Már mehet is a karácsonyfa alá.

Hát mi pont egy ilyen tábort raktunk össze nektek közösen a Caravamos-szal, akik amúgy egy magyar csapat kint Fuerteventurán, ahol az aktívabb progikat kedvelő baráti társaságok, a gyerekes családok és akár az egyedülálló hölgyek, urak is valami egészen különleges kalandban vehetnek részt.

Fuerteventura, a Kanári-szigetek legkevésbé felfedezett és ezért még mindig a „leghippisebb” tagja. A sziget a hullámszörf és minden más szeles vízisport paradicsoma. És egyben a lakóautózásé is, hiszen itt még szabad az óceánparton vagy a sziklákon aludni, nincsenek dugók és mindig van csendes fullpanorámás parkolóhely.
A tábor hetiterve ugyan alaposan átgondolt és kipróbált, csupa aktív programmal, kirándulásokkal, sok-sok secret-szpottal, de kihasználva a lakóautózás előnyeit, a szabadság is megvan, bármikor alakítunk a progin a csapat kérései szerint. Persze, próbálunk azért amennyire lehet együtt mozogni

Sokan közületek együtt edzetek velem, esetleg voltunk már együtt edzőtáborozni. Ismertek és egymást is ismeritek jónéhányan. Ez szuper így, de természetesen jöhet bárki más is, aki még nem csapattag. Lesz közös sportolás, futás, jóga, a csoport elszántságához mérten, és persze kis gurulás a parton, ha igény van rá. Jókat eszünk majd és persze, a buli sem marad el, akár az óceánparton a lakóautók gyűrűjében, akár Corralejoban leszünk épp.

A szörf nem kötelező, de azért a program egy kicsit szörfoktatások köré épül. Aki nem vesz részt benne, lesz azért tippünk, mivel töltheti addigis az idejét. Viszont tényleg kár kihagyni, egy jó buli és akár egy életre szóló kapcsolat is kialakulhat könnyedén. A sziget szerintünk legjobb oktatói segítenek majd, és persze minden felszerelés is adott lesz hozzá. Akár teljesen kezdő vagy, vagy ha már próbáltad, esetleg haladóbb a tudásod, Fuertén mindig találunk olyan hullámot, ami pont neked való.

EGY KORÁBBI TÁBOR KÉPEI

RÉSZLETEK


A CSOMAG TARTALMAZZA

Teljesen kidolgozott, jól bevált heti program, alvóhelyekkel, látnivalókkal, titkos helyekkel, de a szükséges rugalmassággal
A lehető legnagyobb és legjobban felszerelt, szinte teljesen új, 4-6 fős lakóautók
Egy lakóautóban maximum 4 fő alszik majd (2-2-en egymás mellett, esetleg valaki a pótágyon)
Ágynemű és törölköző, hogy tényleg elég legyen egyetlen hátizsákkal utazni
Ha gyerekekkel érkeztek, a szörf ideje alatt vigyázunk rájuk
Egy dedikált, Caravamos túravezető egész héten, aki kíséri a csoportot és segít mindenben
Segítünk a lakóautók tartályainak ürítésében és feltöltésében is, illetve bármikor a helyszínre megyünk menteni, javítani, bekapcsolni bármit
Egy 2-3 napos teljes szigetkör kirándulás
Transzfer a reptérről vagy a lakóautók reptéri átadás-átvétele.
Sokféle játék, sporteszköz a partra és a lakóautókba, hogy ezeket se kellejen magatokkal hozni
Szörfoktatás bármilyen tudásszinten, teljes felszereléssel, biztosítással, ha jöttök velünk csúszni (ennek díja €200 öt oktatás, felszereléssel)


MIT NEM TARTALMAZ A CSOMAG

A repülőjegy árát
A kinti üzemanyag költséget (maximum 1 tank fogy majd, nem autókázunk sokat)
Az étkezéseket (lehet majd a kocsikban és persze megyünk étterembe is, a csoport igényei szerint)
Az extra programok költségeit, amikről dönt majd a csoport (buggyzás, hajókirándulás, búvárkodás, aqupark, stb.)
Utasbiztosítás
Kaució autónként 1000 euró (lehetőleg készpénzben, ezt visszaadjuk a túra végén azonnal)
A kocsikat belül nagyjából kitakarítva, a szennyvizeket leeresztve kérjük szépen majd vissza

VIDEÓ EGY KORÁBBI TÁBORRÓL

A TERVEZETT PROGRAM


Mindent alaposan átgondoltunk, megszerveztünk, sőt ki is próbáltunk már jónéhányszor,
de a tábor programja pont annyira marad majd rugalmas is, amennyire szeretnétek.
A részletes progi tehát egy terv csak, de érdemes átnézni, és guglizgatni kicsit.

OLVASS TOVÁBB

LAKÓAUTÓINK

Alig van olyan, aki ne gondolkodott volna már egy lakóautós nyaraláson, de valamiért a legtöbben mégsem vágtatok bele eddig. Persze van ötletünk, hogy miért, de képzeljétek, nálunk ezek a problémák nem léteznek. Ugyanis, igen, lehet B-s jogsival vezetni a kocsikat; Fuertén sosincs forgalom; nincsenek szűk utcák és mindig van parkolóhely. Kempinget sem kell keresgélni, mert tényleg bárhol megállhattok, és ott is alhattok. Egy magyar csapat segít kint nektek mindenben, alaposan elmagyarázzuk mi, hogy működik, és még arra a fajta szigorra sem kell számítanotok, mint amit esetleg más kölcsönzőkről már hallottatok. De persze azért óvatosan.

TUDJ MEG TÖBBET

ÚJ Bérelj lakóautót Fuerteventurán

Fiat Challenger C397 (2021)

Elsőosztályú, 5 személyes, 7,46m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventurán

Fiat Challenger C256 (2021)

Elsőosztályú, 6 személyes, 7,20m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventura

Ford Horon 95M (2022)

Elsőosztályú, 6 személyes, 7,30m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventura

Dreamer D55 UP (2022)

Elsőosztályú, 4 személyes, 5,99m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventura

Rimor Seal 5 (2022)

Elsőosztályú, 6 személyes, 7,30m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventura

Roller Team Kronos 295M (2022)

Elsőosztályú, 6 személyes, 7,30m, B jogosítvány

JELENTKEZEM

Különleges ajánlatunk

Az árak folyamatosan változnak! Talán számodra is van egy last minute ajánlatunk! Add meg adataidat és küldünk számodra egy személyreszabott ajánlatot.

(FYI: telefonszámot is kérünk, mert e-mailjeink néha visszapattannak, vagy kéretlen levelek mappáiba kerülnek)