We use cookies to enhance user experience.


Caravamos Csapat - Annamari CONTENT MANAGER

Annamari CONTENT MANAGER

Annamari vagyok Magyarországról, divat- és grafikai tervező a szakmám, de most hogy megszületett első gyermekünk, már anya is vagyok :)
Segítem a Caravamos családot a weboldal kialakításában, ha kell tervezek szórólapokat, reklámtáblákat és névjegykártyákat, valamint beszállok néha a közösségi oldalaink tartalomgyártásába is.

A nyaralás, amit itt töltöttünk az annyira szuper volt, mint úgy általában a lakóautózás, amit egyébként is imádok. Az emberek mindig nagyon kedvesek, érezhetően más itt az atmoszféra, mint bármaly más európai országban.

Itt igazán élhetem az imádott életem! :)


Még több csapattag

CSATLAKOZZ


Hiszünk abban, hogy egy nyaraláson az Atlanti-óceán partján, közvetlen érintkezésben az anyatermészet erejével és szépségével, különösen egy szörfdeszkán, mindez egy fantasztikus társasággal, valóban egyszerűen megvalósítható. Gyere és csatlakozz küldetésünkhöz, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel, és légy közösségünk aktív tagja.

Különleges ajánlatunk

Az árak folyamatosan változnak! Talán számodra is van egy last minute ajánlatunk! Add meg email címed és küldünk számodra egy személyreszabott ajánlatot!

(FYI: telefonszámot is kérünk, mert e-mailjeink néha visszapattannak, vagy kéretlen levelek mappáiba kerülnek)