We use cookies to enhance user experience.

Annak ellenére, hogy arra törekszünk, hogy többek legyünk, mint egy újabb lakóautó-kölcsönző cég Fuerteventúrán, teljesen felszerelt luxus kategóriájú lakóautóink csak kölcsönzésre is rendelkezésre állnak.

OLVASS TOVÁBB

Teljesen új

Kevés kilóméter

Kényelmes 4-6 személynek

Teljesen felszerelt

Teljesen önellátó napelemei segítségével

400 EUR kaució

Rimor Seal 5 in the Caravamos fleet

Víztöltés

A lakó víztartálya 120L-es amit zuhanyzásra, mosogatásra és kézmosásra tudsz használni.


Szürkevíz leengedése

A lakó szürkevíz tartálya 120L-es, melyben a zuhanyzás, kézmosás és mosogatás során elhasznált vizet tárolja. Mérete megegyezik a friss víz tartályának méretével így amikor a vizetek elfogy, akkor kell üríteni ezt a tartályt.


Hogyan ürítsük a wc-t

A wc teljesen külön rendszer a szürkevíztől, ez tulajdonképpen egy doboz ami közvetlen a wc alatt helyezkedik el és ürítéséhez ki kell venni a helyéről. Nagyon gyorsan meg tud telni ha sokáig öblítjük wc-zés után. 2 személy általában 3 nap alatt tölti meg.


Külső zárak

Ebben a videóban megmutatjuk hogyan működnek a külső zárak.


Vízmelegtés

Ahhoz hogy melegvíz jöjjön a zuhanyzóban be kell kapcsolnod a gázzal működő vizmelegítő berendezést. A bekapcsolás után várj 10-15 percet és máris jó meleg víz fog jönni a csapokból. A vízpumpa mindig legyen bekapcsolva amikor a melegítőt bekapcsoljuk! Mindig kapcsold ki a vízmelegítőt fürdés után hogy ne fogyassza a gázt!


Wc kisokos

Mindig nyissuk ki amikor leülünk, aztán öblítés amilyen kevés vízzel csak lehet (ne teljen meg olyan gyorsan) aztán zárjuk be.


Inverter

A lakó 12V AC akkumulátorral rendelkezik amit napelemek töltenek (nincs szükség kempingben tölteni). Ha 220V-ot szeretnénk használni mondjuk laptopok töltéséhez, akkor be kell kapcsolnunk az invertert ami a 12V egyenáramból 220V váltóáramot csinál ami otthon is jön a falakból. Ha lemerülne az akkumulátor mondjuk éjszaka amikor a napelemek nem tudnak tölteni, akkor indítsd be a motort egy 15-20 percre. A generátor tölti majd mindkét akksit.


Víz tartáy szintjének és az akkumulátorok töltöttségének ellenőrzése

A főkapcsoló, a vízpumpa és a világítások főkapcsolója mindig be kell hogy legyen kapcsolva.


A lakó fűtése

Ha fázol, bármikor bekapcsolhatod lakóautóinkban a fűtést.

Nézd meg lakóautóinkat


A lakóautóink vadonatújak vagy maximum 1-2 éves, nagy járművek amik 4-6 személy számára kényelmesek. A lakók teljesen felszereltek, konyha, fürdő, elektromos rendszer, melegvíz és fűtés egyaránt megtalálható bennük.

Különleges ajánlatunk

Az árak folyamatosan változnak! Talán számodra is van egy last minute ajánlatunk! Add meg adataidat és küldünk számodra egy személyreszabott ajánlatot.

(FYI: telefonszámot is kérünk, mert e-mailjeink néha visszapattannak, vagy kéretlen levelek mappáiba kerülnek)