We use cookies to enhance user experience.

Annak ellenére, hogy arra törekszünk, hogy többek legyünk, mint egy újabb lakóautó-kölcsönző cég Fuerteventúrán, teljesen felszerelt luxus kategóriájú lakóautóink csak kölcsönzésre is rendelkezésre állnak.

OLVASS TOVÁBB

Teljesen új

Kevés kilóméter

Kényelmes 2-3 személynek

Teljesen felszerelt

Teljesen önellátó napelemei segítségével

400 EUR kaució

Dreamer D55 UP in the Caravamos fleet

Víztöltés

A lakó víztartálya 120L-es amit zuhanyzásra, mosogatásra és kézmosásra tudsz használni.


Szürkevíz leengedése

A lakó szürkevíz tartálya 120L-es, melyben a zuhanyzás, kézmosás és mosogatás során elhasznált vizet tárolja. Mérete megegyezik a friss víz tartályának méretével így amikor a vizetek elfogy, akkor kell üríteni ezt a tartályt.


Hogyan ürítsük a wc-t

A wc teljesen külön rendszer a szürkevíztől, ez tulajdonképpen egy doboz ami közvetlen a wc alatt helyezkedik el és ürítéséhez ki kell venni a helyéről. Nagyon gyorsan meg tud telni ha sokáig öblítjük wc-zés után. 2 személy általában 3 nap alatt tölti meg.


Hogyan kapcsoljam be a gáztűzhelyet

Úgy működik mint egy normál, konyhai gáztűzhely, lenyomva el kell fordítani és amíg lenyomva tartod szikrát ad.


Ülések forgatása

Az ülések forgathatóak és az ágyat is fel lehet emelni hogy nagyobb legyen nappal az élettér.


A tetősátor kinyitása

Ezzel a megoldással élvezheted a vadkempingezés nyújtotta élményt mégis egy nagyon kényelmes, minőségi matracon alva. Érezd az éjszakai szellőt ami az óceán felől fújdogál és pihend ki magad a természet lágy ölén.


Az ablakok kinyitása

Mindig csak óvatosan, mint minden mással egy lakóban :)


Vízmelegtés

Ahhoz hogy melegvíz jöjjön a zuhanyzóban be kell kapcsolnod a gázzal működő vizmelegítő berendezést. A bekapcsolás után várj 10-15 percet és máris jó meleg víz fog jönni a csapokból. A vízpumpa mindig legyen bekapcsolva amikor a melegítőt bekapcsoljuk! Mindig kapcsold ki a vízmelegítőt fürdés után hogy ne fogyassza a gázt!


Zuhanyzó

Ez a megoldás egyszerre nyújt tárolókapacitást és egy teljes méretű zuhanyzót, amely kényelmes akár a 190cm magas személyek számára is.


Kapcsolópanel

Ellenőrizd a víztartály szintjét, az akksik töltöttségét és a belső hőmérsékletet.


Bejárat

Az ajtó 2 helyzetben is rögzíti magát, félig vagy teljesen nyitott állapotban. Amikor becsukjuk, tartsuk folyamatosan húzva a kilincset hogy ne akadjon el a zsanér mivel könnyen eltörhetjük.

Nézd meg lakóautóinkat


A lakóautóink vadonatújak vagy maximum 1-2 éves, nagy járművek amik 4-6 személy számára kényelmesek. A lakók teljesen felszereltek, konyha, fürdő, elektromos rendszer, melegvíz és fűtés egyaránt megtalálható bennük.

Különleges ajánlatunk

Az árak folyamatosan változnak! Talán számodra is van egy last minute ajánlatunk! Add meg adataidat és küldünk számodra egy személyreszabott ajánlatot.

(FYI: telefonszámot is kérünk, mert e-mailjeink néha visszapattannak, vagy kéretlen levelek mappáiba kerülnek)