LAKÓAUTÓZZ VELÜNK FUERTEVENTURÁN
BARÁTOKKAL, CSALÁDDAL, EGYÜTT, KÖZÖSSÉGBEN

A Caravamos.com egy magyarok által alapított és működtetett cég a Kanári-szigetek szerintünk legkülönlegesebb tagján, Fuerteventurán. A célunk egyértelmű: minél több embernek megmutatni ezt az elvarázsolt világot, ami a lakóautózás szabadságával, pláne egy kis szörfözéssel – és ami még nagyon fontos – jó közösségben teljesedik ki igazán.

Hogy miért éppen Fuerteventura? Nos, itt egész évben nyár van, minden nap van hullám szörfözéshez vagy szél kiteozáshoz, windszörfözéshez, mindez még az EU határain belül. Végtelen homokos strandok és lenyűgöző sziklás partok váltják egymást, de ami a lakóautózás szempontjából a legfontosabb, bárhol megállhattok, bárhol alhattok, senki nem szól rátok. És ez az élmény megfizethetetlen.

TUDJ MEG TÖBBET

Caravamos.com
Mert az a fontos, kivel utazol.

LAKÓAUTÓINK

Alig van olyan, aki ne gondolkodott volna már egy lakóautós nyaraláson, de valamiért a legtöbben mégsem vágtatok bele eddig. Persze van ötletünk, hogy miért, de képzeljétek, nálunk ezek a problémák nem léteznek. Ugyanis, igen, lehet B-s jogsival vezetni a kocsikat; Fuertén sosincs forgalom; nincsenek szűk utcák és mindig van parkolóhely. Kempinget sem kell keresgélni, mert tényleg bárhol megállhattok, és ott is alhattok. Egy magyar csapat segít kint nektek mindenben, alaposan elmagyarázzuk mi, hogy működik, és még arra a fajta szigorra sem kell számítanotok, mint amit esetleg más kölcsönzőkről már hallottatok. De persze azért óvatosan.

TUDJ MEG TÖBBET

ÚJ Bérelj lakóautót Fuerteventurán

Fiat Challenger C397 (2021)

Elsőosztályú, 5 személyes, 7,46m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventurán

Fiat Challenger C256 (2021)

Elsőosztályú, 6 személyes, 7,20m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventura

Ford Horon 95M (2022)

Elsőosztályú, 6 személyes, 7,30m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventura

Dreamer D55 UP (2022)

Elsőosztályú, 4 személyes, 5,99m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventura

Rimor Seal 5 (2022)

Elsőosztályú, 6 személyes, 7,30m, B jogosítvány

ÚJ Lakóautó bérlés Fuerteventura

Roller Team Kronos 295M (2022)

Elsőosztályú, 6 személyes, 7,30m, B jogosítvány

TÁBORAINK


Sorra indulnak szervezett lakóautós táboraink Fuerteventurára. Ahol egész évben nyár van, alhatunk az óceánparton, és minden nap van jó hullám valahol. Szörf, jóga, buli, kirándulások, gasztró, épp annyira szabadon, ahogy ti szeretnétek. Közösségben, barátok közt, szuper csapatban, sok-sok segítséggel. Szervezhettek akár ti magatok is egy nagyobb csapatot vagy csatlakozhattok valamelyik tematikus táborunkhoz, amiket rendszerint akár általatok is ismert arcok vezetnek.