We use cookies to enhance user experience.

Lakóautó bérlés Fuerteventura

Kisgyermekes családok számára

Csatlakozz 3-7 napos fuerteventurai lakóautós kirándulásokhoz, amelyeket kifejezetten a családok számára terveztünk, és olyan mértékben válassz az extra programlehetőségekből, ahogy a lakóautós nyaralásodat szeretnéd alakítani.

Fuerteventura, €99 per fő per naptól; Egész évben

TUDJ MEG TÖBBET

Autóbérlés Fuerteventura

Családoknak tinikkel

Béreld ki lakóautóink egyikét tinédzser gyerek(ek)kel, és vegyél részt 3-7 napos fuerteventurai karavántúránkon.

Lehetőséged lesz eltölteni egy fantasztikus szörfözéssel, kite-szörfözéssel, windszörfözéssel fűszerezett nyaralást vagy bármilyen más típusú nyaralást, amit szeretnél, mindezt egy teljesen felszerelt lakóautóban a Kanári-szigetek legvarázslatosabb szigetén.

Fuerteventura, €99 per fő per naptól; Egész évben

TUDJ MEG TÖBBET

Olcsó autóbérlés Fuerteventura Corralejo

Baráti társaságoknak

Ha van egy három-négy fős baráti társaságod, fiú- vagy lánycsoport vagy vegyesen, esetleg már utaztatok együtt, vagy akár szörföztetek is, vagy éppen elég kalandvágyó vagy ahhoz, hogy repülőre szállj, és elkezd, vagy folytasd szörftanulmányod fejlesztését, akkor mi szeretettel üdvözlünk a közösségünkben.

Fuerteventura, €99 per fő per naptól; Egész évben

TUDJ MEG TÖBBET

Nézd meg lakóautóinkat


A lakóautóink vadonatújak vagy maximum 1-2 éves, nagy járművek amik 4-6 személy számára kényelmesek. A lakók teljesen felszereltek, konyha, fürdő, elektromos rendszer, melegvíz és fűtés egyaránt megtalálható bennük.

Különleges ajánlatunk

Az árak folyamatosan változnak! Talán számodra is van egy last minute ajánlatunk! Add meg email címed és küldünk számodra egy személyreszabott ajánlatot!

(FYI: telefonszámot is kérünk, mert e-mailjeink néha visszapattannak, vagy kéretlen levelek mappáiba kerülnek)