We use cookies to enhance user experience.

Hosszútávú parkolàs

Ez a szolgáltatás azoknak szól, akik szeretnék hónapokra nagyon biztonságos helyen hagyni a lakókocsijukat, ahol mi vigyázunk rá.

A mi helyünk az egyetlen hivatalos lakókocsi-parkoló Fuerteventura városában, ahol az összes szolgáltatást megtalálja, amire szüksége van lakóautójához. Teljesen biztonságos hely vagyunk, a nap 24 órájában bekerített és őrzött, sőt, lakókocsi szakértőink mindig készséggel állnak rendelkezésére a lakóautójával kapcsolatos problémák megoldásában. Ha Önnek hosszú távú szerződése van, Ön vagy vendégei természetesen bármikor eljöhetnek zuhanyozni, feltölteni az akkumulátort, feltölteni vagy kiüríteni a víztartályokat. Így nem kell kint sorban állni a benzinkútnál. Ha a szolgáltatást választja, lakóautóját addig csatlakoztathatja a hálózathoz, amíg nálunk parkol, sőt megkérheti, hogy kapcsolja be a hűtőjét, töltse fel a gázpalackot, vagy takarítsa ki lakóautóját érkezés előtt vagy után. te elmész. Még porszívót és mosószereket is biztosítunk. Munkatársaink segítséget nyújtanak az alapvető karbantartási munkákban, az alkatrész-átvételben, amíg Ön távol van, de akár a kisebb javításokban is.


Válaszd ki a kívánt szolgáltatást::


Parkolás áram nélkül. Ár: 200 € havonta

Parkolás csak elektromos árammal. Ár: 250 € havonta

All inclusive szolgáltatás. Ára: 300 € havonta (víz feltöltése, villanyhasználat, zuhanyzó használat, mosógép, szárítógép használat)

Hosszabb időtartamra akciós árat adunk

KAPCSOLAT

Ha további kérdésed van, hívj minket vagy írj WhatsApp-on további információért, vagy gyere el parkolónkba személyesen.
Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk :)


Hívj minket +34613571357

Whatsapp +34613571357

Email hello@caravamos.com

Különleges ajánlatunk

Az árak folyamatosan változnak! Talán számodra is van egy last minute ajánlatunk! Add meg email címed és küldünk számodra egy személyreszabott ajánlatot!

(FYI: telefonszámot is kérünk, mert e-mailjeink néha visszapattannak, vagy kéretlen levelek mappáiba kerülnek)